[vc_row css=”.vc_custom_1448966875730{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column]

[vc_row_inner el_class=”container” css=”.vc_custom_1448965591932{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1449305590938{margin-top: 20px !important;}”]
Chestionar clienti

Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne darui 5 minute din timpul dumneavoastra pentru completarea acestui chestionar.

Vezi chestionar[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1449305597360{margin-top: 20px !important;}”]
Întrebări frecvente

Trebuie sa nu mananc inainte sau am voie sa imi iau medicamentele in mod normal? Vezi raspunsul la aceasta intrebare mai jos .

Vezi răspuns[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1449305673204{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;}”]
Program
 • Luni – Vineri 8.00 – 20.00
 • Sâmbătă 9.00 – 13.00
 • Duminică Închis
[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″ css=”.vc_custom_1449305664147{margin-top: 20px !important;margin-bottom: 20px !important;margin-left: 0px !important;}”]
Articole - RMN Diagnostica

Toate noutatile postate de RMN-Diagnostica au ca scop informarea clientului despre tot ce tine de rezonanța magnetica (R.M.N).

Vezi articole[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row newlayout=”Fixed” css=”.vc_custom_1493378637967{margin-bottom: 0px !important;}” el_class=”medici-ep”][vc_column width=”2/3″]

BINE AȚI VENIT

Pagina noastră oferă informații atat pacienților interesați, cât și colaboratorilor noștri din sfera medicală. Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

[vc_row_inner css=”.vc_custom_1448969529280{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″]

TARIFE REDUSE

Tarifele practicate de RMN DIAGNOSTICA sunt printre cele mai reduse.

APARATE PROFESIONALE

Lucrăm cu aparate profesionale, care dispun de ultima versiune de soft, astfel permițând investigarea oricărui segment al corpului.

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″]

MEDICI CU EXPERIENȚĂ

Fiecare diagnostic este oferit de un medic cu experiență și o specializare pe măsură.

PROGRAMĂRI ONLINE

Programările se pot face mult mai ușor, prin intermediul formularului online.

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][vc_column width=”1/3″]

Despre apariția nodulilor tiroidien

Dr. Adriana-Mihaela Gușeilă, medic specialist endocrinologie

[vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=IvrOoBW5i40″]Vezi mai multe clipuri video[/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces” css=”.vc_custom_1564734654085{padding-top: 90px !important;padding-bottom: 90px !important;background-image: url(https://www.rmn-diagnostica.ro/wp-content/uploads/2019/08/section10.jpg?id=3924) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column css=”.vc_custom_1564734874602{padding-right: 15px !important;padding-left: 15px !important;}”]

Analize medicale

Află rapid şi simplu rezultatele analizelor tale.

[vc_empty_space height=”30″][vc_raw_html css=”.vc_custom_1564736705958{padding-top: 20px !important;}”]JTNDZGl2JTIwY2xhc3MlM0QlMjJidXR0b25fY29udCUyMiUyMGFsaWduJTNEJTIyY2VudGVyJTIyJTNFJTNDYSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZXhhbXBsZV9mJTIyJTIwaHJlZiUzRCUyMmh0dHBzJTNBJTJGJTJGY2xvdWQuZWFzeW1lZGljYWwucm8lMkZlcm1uZGlhZ25vc3RpY2ElMkZsb2dpblBhdGllbnQuYXNwJTIyJTIwcmVsJTNEJTIybm9mb2xsb3clMjIlM0UlM0NzcGFuJTNFJTNDaSUyMGNsYXNzJTNEJTIyZmElMjBmYS1maWxlLXRleHQtbyUyMGljb25sZWZ0JTIyJTNFJTNDJTJGaSUzRSUyMCUyNm5ic3AlM0JSZXp1bHRhdGUlMjBhbmFsaXplJTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmRpdiUzRQ==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”content-moving” css=”.vc_custom_1564734383532{margin-top: -5px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column]
[vc_row_inner css=”.vc_custom_1448979316320{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner el_class=”we-are-best” width=”1/2″ css=”.vc_custom_1547039140658{padding-bottom: 40px !important;padding-left: 80px !important;}”]

DE CE SUNTEM CEI MAI BUNI

Suntem onorați de vizita dumneavoastră pe site-ul clinicilor noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

Servicii de calitate

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Medici cu experiență

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

[/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”departments aplicatii-mri” width=”1/2″]

APLICAȚII MRI

Metoda este de elecție în decelarea variatelor tipuri de patologie intracraniana, atât prin investigație nativă (fără substanță de contrast iv), cât și prin investigație cu contrast iv: de tipul tumorilor cerebrale pre și postoperator, anomalii de dezvoltare cerebrală, patologie a globilor oculari și a urechii interne, accidente vasculare cerebrale, patologie post-traumatică (în cazuri selectionațe), patologie a hipofizei, anumite boli cronice ale SNC, de exemplu scleroza multiplă sau în detectarea cauzelor sindroamelor cefalalgice (dureri cronice de cap), vertiginoase (amețeli persistente).
De asemenea, prin protocolul de examinare angio-RM arterial și venos sunt puse în evidență anomaliile vasculare (malformații vasculare-anevrisme, tromboze de sinusuri venoase).
Investigația MRI de coloană vertebrală se face raportat la cele trei segmente anatomice ale coloanei(coloana cervicală, toracală și lombo-sacrată) cu posibilitatea extensiei zonei de investigate în segmente alăturate, în funcție de necesități. Este indicată în aprecierea anatomiei coloanei vertebrale, a măduvei spinării, a nervilor spinali și în vizualizarea variantelor anatomice a lor și, de asemenea, în evidențierea în scop diagnostic sau preoperator a modificărilor de curbură, de exemplu scolioza congenitală sau idiopatică (apărută în adolescență).
Investighează țesuturile patologice ale coloanei și are un rol major în in efectuarea bilanțului pre și postoperator , în ghidarea infiltrațiilor cu corticosteroizi cu scop analgetic (pentru dureri). Este metoda cea mai bună în diagnosticarea patologiei discurilor intervertebrale (protruzii, degenerescente, hernia de disc, evaluarea articulațiilor intervertebrale care sunt cauze frecvente de dureri lombare joase si ale nervului sciatic.
Datorită detaliilor de acuratețe pe care le conferă, este metoda care stabilește cel mai clar diagnosticul de inflamație și compresiune nervoasă, în evidențierea cauzelor posibile ale durerilor de spate (inclusiv post-fracturi cu compresiune medulară), în aprecierea extensiei și gravității infecțiilor, a tumorilor care au punctul de plecare din măduva spinării sau care s-au extins spre măduva spinării.
Acest tip de investigații poate fi aplicat pentru:

 • genunchi
 • glezna
 • umar
 • cot
 • radio-carp
 • mana
 • sold
 • pelvis

Investigație preponderent folosită cu maximum de specificitate și sensibilitate în decelarea patologiei degenerative (artroze), inflamații (artrite), traumatisme ca ruptura de menisc (genunchi), ruptura de labrum (sold și umăr), fracturi (la anumiți pacienți), anomalii post-traumatice ale articulațiilor (rupturi ale ligamentelor și tendoanelor), patologie post-traumatică a sportivilor (întinderi repetate).
Stabilește cu acuratețe diagnosticul de infecții (osteomielite), tumori (primare sau metastatice care interesează oasele sau articulațiile). În cazul simptomatologiei nespecifice de genul durerilor, tumefacțiilor (date de acumularea de lichid) în sau în jurul articulațiilor si al extremitatilor osoase, furnizează detalii importante care permit încadrarea diagnostică. Patologia malformativă congenitală și de dezvoltare este investigată cu rezultate de mare finețe, pacienții, inclusiv cei de vârstă pediatrică, beneficiind de genul acesta de examinare.

Ca în restul segmentelor examinate, MRI aduce informații importante în cazul patologiilor abdomino-pelvine. Dacă la nivelul abdomenului superior CT este de asemenea foarte util în diagnostic, în cazul micului bazin MRI câștigă supremația față de toate tipurile de investigații imagistice.
Beneficiază de MRI atât patologia tumorală benignă sau malignă (hepatică, a vezicii biliare, căilor biliare, panceratică, renală, suprarenaliană, a organelor din micul bazin – vezica urinară, uter, ovare, prostată vezicule seminale inclusiv pentru diferențierea dintre benign si malign), cât și patologia infecțioasă – abcese.
Sunt indicate în bolile specifice diferitelor organe: ficat – hepatomegalie, infecții hepatice (abcese, chist hidatic), tumori; pancreas (pancreatite, tumori ); rinichi – necroză tubulară acută, stenoza de arteră renală, tromboza de venă renală, hidronefroza (tumefacția rinichilor datorită blocajului la nivelul căilor urinare), rejet al transplantului, infecții urinare înalte sau joase, insuficiență renală cronică sau acută; splina- splenomegalie, patologie post-traumatică (la cazuri selecționate); adenopatii (tumefierea ganglionilor limfatici); patologie vasculară (anevrism de aortă, obstrucții de venă cavă, obstrucții de venă portă).
[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1448994341708{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column]
[vc_row_inner el_class=”container” css=”.vc_custom_1448993425614{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner width=”1/2″]

CLIENȚI MULȚUMIȚI

Peste 100,000 de pacienți au încredere în noi.

Alătură-te lor[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css=”.vc_custom_1449307366017{border: 1px solid #66bdef !important;}”]
40

SĂLI DE CONSULTAȚIE

100000

PACIENȚI MULȚUMITI

25

APARATE DE ULTIMĂ GENERAȚIE

70

DOCTORI CALIFICAȚI

[/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[/vc_column][/vc_row][vc_row newlayout=”Fixed” css=”.vc_custom_1448979338115{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column]
[vc_row_inner css=”.vc_custom_1448979512649{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_column_inner el_class=”vezi-noutati” width=”1/2″]

Ultimele noutăți

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner]
[vc_btn title=”Vezi mai multe noutăți” style=”flat” shape=”square” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-angle-right” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.rmn-diagnostica.ro%2Fblog%2F|||” el_class=”bttn-vezi-mai-multe”]
[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]